XL Software Europe

Op 17 april bij hun een bestelling gedaan. Kreeg direct een standaard bevestiging die qua opmaak er niet uit zag, maar wel duidelijk was.
Ook hun site lijkt nog uit (bij wijze van spreken) 1999 te komen, maar is snel en functioneel. Je kan eenvoudig vinden wat je nodig hebt.

Op maandag 19 april kwam ik er achter dat ik nog wat vergeten was om te bestellen, dus ik heb hen een mailtje gestuurd of het nog mogelijk was om het artikel toe te voegen aan de eerder gedane bestelling. Binnen een half uur de reactie dat het geen probleem was, en dat de bestelling die zelfde dag verzonden zou worden.
Top!

Verzending ging via de TNT pakketpost. De dag na het verzenden (maandag) stond de pakketbode op de stoep met het pakket, en inderdaad zat ook netjes het later toegevoegde product er bij.
Helaas werd mij geen Track&Trace code gemailt, maar omdat de bestelling de volgende dag werd afgeleverd was dat verder geen enkel probleem.
De software CD's/DVD's zaten verpakt in bubbelplastic, en is vrijwel zonder beschadigingen aangekomen. Enkel een klein randje van het DVD hoesje miste, echter zat het afgebroken stukje niet in de verpakking, dus dat zal al wel in de winkel gebeurd zijn.
De CD/DVD doen het allemaal prima, en ook verdere boekjes etc. zijn niet beschadigd, dus dat is verder in orde.
Een goed dus voor de levering.

Nog niet nodig gehad.

Scorekaart voor XL Software Europe