Your-pc.nl company

Deze Leverancier is erg netjes met zijn klanten. beantwoord telefoontjes tot diep in de nacht, en als er iets naar wens is, zorgt hij ervoor dat het naar wens wordt. Echt zelden heb ik zo'n service en klant vriendelijkheid gezien bij een webshop. meestal ben jij een van de zovele die besteld maar daar had ik geen gevoel van dit keer.

Website is overzichtelijk, niet echt de mooiste website die ik heb gezien, maar wel voerzichtelijk. informatie die erop word gegeven is gewoon goeie relevante informatie.

met de technische kennis van de leverancier zit het ook wel snor. Ik kon met mijn vragen gewoon terecht bij hem, en als ik om 22:00 een belletje zijn kant op deed, kreeg ik gewoon iemand aan de lijn.

Ik heb zelf betaald via overschrijven. netjes geld overgemaakt naar zijn bankrekening zelfs NÁ dat ik mijn videokaart binnen kreeg.

De prijzen die ik voorgeschoteld kreeg waren zeer laag. ik had een pwoercolor radeon 4890 besteld voor 120 euro. met verzendkosten betaalde ik 126,75. omdat mijn bestelling over de zoveel euro was kreeg ik ook een blikje energiedrank erbij.

Mijn 4890 ging kapot (kon zijn fout niet wezen, videokaart was gloed nieuw.) en ik kreeg meteen een vervangend product opgestuurd. nog voordat ik de oude mnaar hem stuurde. gewoon eerlijk dus.

De verzending ging heel soepel: hij stuurd het op, je krijgt een track en trace nummer toegemaild en je hebt het product in één of twee dagen. echt langer gaat het niet duren. voordat jij je track en trace nummer uitgebreid hebt bekeken (wat pas een dag na de verzending kan) is het pakket al binnen. topservice! ik kreeg ik hem op mijn werk aangeleverd. in een grote doos vol met luchtzakjes en papier. ook nog met een blikje energie drank omdatik over de zoveel euro betaald heb.

zoals ik al aangaf: dat is ook top. mijn hd4890 ging kapot nadat ik er 1dag op gegamed had, (wat niet zijn fout kan zijn aangezien het gaat om een gloednieuw product)en dat heb ik meteen op de vrijdag gemeld. zaterdag ochtend kon ik al genieten van mijn nieuwe videokaart. goud eerlijk noem ik dit.

Scorekaart voor Your-pc.nl company