Dit is een apart geval; Ik zou meedoen aan de HWI compo, het overclocken van een Phenom II X2 555 BE, echter het moederbord dat ik had, was stuk. Ik zou maw. nooit meer op tijd een RMA-aanvraag kunnen doen cq. een vervangend bord van de fabrikant krijgen. Het hele verhaal over het hoe-en-waarom heb ik aansluitend op hardware.info gezet .
Constant, eigenaar van deze shop, las mijn verhaal, en besloot mij een moederbord in bruikleen te geven, geheel kostenloos! Dat zo iets nog bestaat, had ik niet durven dromen! Vragen die ik had hieromtrent, werden binnen no-time beantwoord, zelfs de 'domme' vragen ;p
Ik ben ook nog op de webshop geweest om te kijken of de G.Skills waarnaar ik op zoek was leverbaar waren, maar dat was helaas niet het geval (maar zou in de toekomst waarschijnlijk wel het geval gaan zijn). De webshop ziet er verzorgd en overzichtelijk uit.
Verzenden ging even snel als het beantwoorden van de mail. Het pakket kwam in een oversized doos, met voldoende luchtkussens om een springkussen te maken. Prima dus!
KlantenserviceHelaas liep het moederbord tijdens het testen van de NB-frequentie vast, waarna, na het clearen van CMOS en het verwijderen/opnieuw inzetten van de batterij, een mosfet ontplofte bij de powerup. Hier kan de winkel natuurlijk niets aan doen, maar de ware klantvriendelijkheid blijkt meestal bij een garantieverzoek. Ik voelde me erg rot gezien de situatie, maar verwachtte eigenlijk geen moeilijkheden omdat ik Constant een beetje had leren kennen en mijn vermoeden bleek terecht. Weer supersnel een RMA-nummer en antwoorden op aansluitende vragen mijnerzijds. Kan gewoon niet beter!