Futurumshop

website ziet er goed uit duidelijk

goed verpakt en snel verzonden

Ik had een spinder caravan hulpstuk besteld voor een fietsdrager. Helaas deze paste er niet op maar de kogel van het hulpstuk zag er vreemd uit leek heel veel op een verkeerd gedraaide kogel. Dit ook vermeld in een mail en op het RMA formulier bij het terug sturen. Het antwoord van de futurum shop was er bestaat maar 1 maat kogel. dus kreeg de verzendkosten van het terug sturen niet terug. Dit verhaal later vertelt bij de plaatselijke fietsenmaker en deze zegt het is een standaard kogel en bestelde exact de zelfde spinder hulpstuk voor me en ja het rek paste nu zonder probleem er wel op. Helaas was de plaatselijke fietsermaker wel duurder dan de futurumshop als die ook even gekeken hadden naar het spinder hulpstuk wat ik heb terug gestuurt had men het gezien maar misschien zit nu iemand anders met een mis vormt hulpstuk alleen is het afhankelijk van het model fietsen rek of hij wel past.
Maar het houdt dus in als je een defect produkt terug stuurt krijg je niet de verzendkosten vergoedt terwijl men dit dus wel op de website aangeeft.

Scorekaart voor Futurumshop