Antratek Electronics

De site van Antratek is een beetje spartaans. Het straalt wel de shopkwaliteit uit die ze hebben (wat ze verkopen, electronica) maar toch lokt het niet snel tot bestellen (vind ik).
Het assortiment is ruim. Overal staan indicaties van levertijd, redelijk veel beschrijvingen en veel links naar productgerelateerde pagina's. Dit vind ik erg fijn, zo kan je tenminste eens goed bekijken wat je wilt gaan kopen.

Verder veel dingen van Sparkfun, en dan een stuk duurder. Voor spoedbestellingen dus wel een optie, anders kan je beter bij Sparkfun zelf bestellen (scheelt aardig wat).

Had een voorraadje electronica besteld en was zo stom om per ongeluk een product te nemen dat niet meer op voorraad was. Kreeg na 1 dag een keurig mailtje met de mededeling dat de bestelling niet voldoende op voorraad was en dat het na 1-2 weken werd geleverd.
Ik had er haast bij dus heb gekeken welke producten op dat moment wel op voorraad waren en heb toen zondagavond gemaild dat ik graag een ander product in de plaats wilde (vergelijkbaar en evenveel kostend) van de uitverkochten items.
Maandagochtend een mailtje terug met bevestiging dat ze het product gingen veranderen, en maandagmiddag een persoonlijk mailtje dat het onderweg was (ik had gezegt dat het haast had). Dinsdag ontvangen door de post, aangetekend.

De verzendkosten zijn redelijk hoog maar het word wel aangetekend verzonden (waarde van 100 euro). De verpakking was ZEER goed, alle randjes waren dichtgetaped, het zat in een stevige doos, binnenin zat alles goed beschermd met schuim en schuimkorrels (heet dat zo?). Alles in zakjes en plastic en zeer goed beschermd. Bij Conrad willen ze nog wel eens alles gewoon los in de doos doen, hier dus niet!

De mailtjes die ik had werden netjes en snel beantwoord, verder geen ervaring hiermee.

Scorekaart voor Antratek Electronics