Bestelmaar.nl

Op 18 maart 2010 een bestelling gedaan.
Vodafone Bel+SMS+Web 275 2 jaar 24 maanden € 34.56 ipv 39.50 per maand met nummerbehoud.

Dit met een aanbieding voor een LG 42LH3300 FullHD LCD tv gezien mijn ouder tv aan vervanging nodig was en ik een mediaplayer had gekocht met 1080P ondersteuning en ik graag een ci+ module wou gebruiken ivm ziggo.

De site is naar mijn mening eenvoudig opgezet,
het bestellen ging vrij eenvoudig en heb aangegeven te willen pinnen bij ontvangst(dit ivm eventuele beschadigingen aan tv en dergelijke)

kreeg netjes een orderbevestiging van de bestelde goederen.
Deze klopte geheel en er waren geen vreemde zaken op te zien.

Donderdag 18-03-2010 : Bestelling gedaan

Vrijdag 19-03-2010 : Mail gekregen dat bestelling iets vertraging gaat opleveren ivm de bij te leveren tv deze zou 23-03-2010 bij de leverancier komen.

Maandag 22-3-2010 : Order is doorgezet naar Vodafone voor goedkeuring ivm nummerbehoud max 10 werkdagen.

Maandag 29-3-2010: Dame van bestelmaar.nl aan de lijn gehad dat order goed was gekeurd en dat de order werd doorgezet naar de online pakketdienst voor het leveren van goederen en tekenen contract.

Dinsdag 30-3-2010 : gebeld door online pakket dienst voor maken van afspraak..afspraak gemaakt voor 31-10-2010 tussen 12:00 en 16:15

Woensdag 31-3-2010 : koerier 14:30 aan de deur inclusief tv/gsm/contract contract nagekeken en getekend en koerier heeft foto's gemaakt van de id en contract en bankpas.

Al met al goede en snelle levering.
Gezien de negatieve reactie's was ik wel iets bezorgt maar alles is zeer goed en vakkundig geleverd...nu nog afwachten of m'n nummerbehoud goed gaat.

tv was trouwens perfect verpakt na uitpakken geen vreemde dingen gezien en beeld is perfect zeer blij met deze aankoop

''nog'''niet mee te maken gehad.

Scorekaart voor Bestelmaar.nl