Camera4All.nl

Website werkt snel en goed, echter de indicatie of een product op voorraad is kan niet als betrouwbaar worden geacht.

Bij het bestellen van een product werd aangegeven dat het product op voorraad is. Gekozen voor afhalen aangezien die dag ook een demodag was. Bij het navragen (om onnodig rijden te voorkomen) bleek het niet mogelijk het product af te halen omdat het niet eerder dan 2 dagen later beschikbaar zou zijn. Dus geen beschikbaarheid

Voor de rest overzichtelijke en duidelijke website, veel extra informatie (weliswaar gekopieerd van de fabrikant website). Scherp geprijsd.

De wijze waarop te woord is gestaan, was niet prettig. Geen enkele poging om een passende oplossing te vinden om zonnodig 2 keer rijden naar de winkel te voorkomen.

Het product bleek wel op voorraad te zijn elders, maar niet voor de winkel. Ophalen in magazijn was niet mogelijk.
Stoorde mij met name aan het niet oplossing gericht denken (sfeer: voor jou 10 anderen, en zal mij een zorg zijn).
De bestelling heb ik per direct geannuleerd en een email nagestuurd.

Scorekaart voor Camera4All.nl