Insight | Inmac

Site is redelijk overzichtelijk. Je vindt vrij snel, als je weet wat je zoekt, het product. In mijn geval was ik op zoek naar een complete vervangset color laserjet toners (3 kleur + 1 zwart). Ik heb gekozen voor de toners van INMAC, die waren op voorraad en ik was benieuwd naar de kwaliteit.

Bestelling en afronding betaling verloopt soepel en in overzichtelijke stappen.

Ik kon mij niet herinneren dat je een track & trace krijgt, wel kun je zien dat je order is verstuurd. Maar de bestelling werd vlot geleverd (binnen 3 dagen). Dus daar geen klachten over.

Uiteindelijk heb ik mijn nieuwe INMAC toners pas afgelopen zondag 21 maart uitgepakt (de oude toners eerst helemaal uitgewrongen...), helaas bleek bij 1 toner een plastic lichtbundel geleider, waarmee de printer kan "zien" hoe het staat met de hoeveelheid toner, defect te zijn (=afgebroken).

Direct een mail met uitleg + foto gestuurt naar Inmac. En de volgende ochtend kreeg ik een mail terug dat ze direct een vervangend exemplaar zouden sturen en dat ik de defecte toner mocht weggooien (=recyclen). En inderdaad 2 dagen later de nieuwe toner in huis.

Kortom: top service!

Scorekaart voor Insight | Inmac