Shop is overzichtelijk, prijzen zijn erg scherp. Heb via de website gevraagd of XBL-punten ook gebruikt konden worden voor de aanschaf van de DLC's van Fallout3, eigenaar was snel met het navragen bij de leverancier en het terugkoppelen van het antwoord. Communicatie voor het bestellen beoordeel ik als goed. Zuiderpark bood de benodigde 2400 punten voor de scherpste prijs aan: €24,-.
Dag later heb ik 3 x 800 punten besteld, aangezien ik geen Xbox heb en geen behoefte heb aan overgebleven XBL-punten. 25 februari order geplaatst, na een week niets gehoord te hebben heb ik 2 maart de shop per mail gevraagd of er iets te zeggen was. Ik kreeg een tegenvraag, of mijn order omgezet kon worden naar 2100 of 4200 punten. Ik heb terug gemaild dat dit geen optie is, aangezien ik 2400 punten nodig heb. Zuiderpark mailt dat er geen 800-kaartjes meer zijn, en dat mijn order 'er doorheen is geslipt'. Einde verhaal dus.
Uiteindelijk heb ik 11 maart via de mail gehoord dat ik mijn geld terug krijg, minus 1 euro administratiekosten. Dit zal ongetwijfeld in de AV staan, maar ik vind dit werkelijk ongehoord. Shop maakt een fout en dat kost mij geld.
Ik zal hier niet meer shoppen, dat is zeker.