Ik ben een echte PC gamer. Speel ook shooters competitie gericht. En daarom wil ik graag op mn PS3 met mn muis/toestenbord kunnen spelen. Want met zo'n controller, dat lukt me echt niet Echte PC gamers zullen dat wel snappen ^^
Vandaar was ik opzoek naar zo'n converter achtig iets en vond de XCM producten. Uiteindelijk besloten om de XFPS 3.0 te bestellen. Echter bleek na wat googlen, dat het product alleen uit amerika besteld kon worden(XCM site/ebay). Ben nog naar de bartsmit/intertoys geweest, maar daar hadden ze nog nooit gehoord van de XCM fps 3.0 -_-.
Maar later gelukkig vond ik toch nog een webshop in NL(PSXSHOP in dit geval) die de fps 3.0 wel verkoopt. Was even een opluchting(want ja, ps3 spelen zonder muis = a no go voor mij).
De bestelling ging vrij soepel, dankzij de zoekfunctie op de site kon ik alle XCM producten zo uitvissen en verder zijn de categorieën links ook aardig overzichtelijk. Betaling ging ook snel, dankzij Ideal. Goed dat ze zo'n betaalmethode er tussen hebben(gaat 10x sneller dan per bank/giro).
Ik had mn bestelling rond 3 uur in de middag geplaatst en tot mijn verbazing had ik na een uur al een barcode voor track n trace. Was even een "Zo...nu al? " momentje.
Ik heb mn pakketje de volgende ochtend ontvangen. Kwam in een wit doosje. Was goed opgevuld, factuur zat er bij....zag er verder heel netjes uit.
Toen het product getest en het werkt super. Eindelijk kan ik van mn PS3 genieten(FPS games), zonder boos te worden op die controller.
Maar verder over PSXSHOP, tja...geen negatieve punten te zien. Bestelling, betaling en verzending gingen allemaal soepel en snel.
Verder heb ik ook gemerkt dat ze aardig wat andere unieke producten hebben, dus waarschijnlijk binnenkort weer iets bestellen