Tech Depot

Tech depot verkoop producten met een zeer scherpe prijs...maar owee als er iets aan is. Het woord garantie kennen ze niet.

Ik had een product gekocht dat binnen een week kapot was. Ik heb nooit meer iets van garantie gezien. Kortom oplichterij.

Ik wilde een beeldscherm kopen via de website. Volgens de website waren er nog 16 op voorraad. Dus ik dacht die bestel ik, dan heb ik hem ook snel binnen. Na de bestelling stond de voorraad nog steeds op 16. Eenmaal later kreeg ik een bericht van de administratie dat het scherm NIET op voorraad is en dat het 2 maanden duurt voor het scherm er weer is. Ik heb daarop mijn bestelling laten cancelen.

Ik heb hierna twee maanden achter hun vodden aan moeten zitten om mijn geld weer terug te zien. Maar ze bleven voorhouden dat administratief wat moeilijk was en dat het daarom zolang duurt. GROTE ONZIN.
Ik raad iedereen af om daar iets te kopen. Ik betaal liever iets meer dan dat ik opgelicht wordt!
Overigens beschikt techdepot niet over het thuiswinkel keurmerk. Afrader dus!!!

Scorekaart voor Tech Depot