Bestelmaar.nl

De website is overzichtelijk maar geeft geen uitgebreide informatie over het product. Daarnaast is bepaalde informatie niet, of slechts zeer moeilijk, te vinden. Met de de Sony Ericson W995 Zilver (op de site en op de bon staat Silver) zijn ze de goedkoopste in Nederland. Direct na de bestelling ontvang je een bevestiging van je aankoop en is er een account aangemaakt. Zodra de bestelling verzonden is krijg je weer een bericht.

Het product was op voorraad dus ik heb geen contact met hun hoeven op te nemen.

Direct na de bestelling heb ik een bevestiging van mijn aankoop ontvangen (12-02-10 om 01.07). Toen diezelfde dag hebben ze de bestelling verzonden en mij weer een bericht verstuurd (12-02-10 om 17.05).

Op zaterdag 13 februari heeft TNT post het pakket de eerste keer afgeleverd. Jammer genoeg was ik toen niet thuis. Ze hebben een bericht achter gelaten dat ze het opnieuw zouden afleveren. Netjes op 16 februari afgeleverd.

Er is zover ik dat heb kunnen zien geen track&trace of vergelijkbaar systeem. De doos met telefoon was netjes verpakt in een grotere doos waar "airpads" ervoor zorgden dat het doosje van telefoon extra beschermd was. Adressering was correct overgenomen van de gegevend die ik had opgegeven.

Het product was op voorraad en in orde dus heb ik geen contact met het bedrijf hoeven op te nemen.

Scorekaart voor Bestelmaar.nl