De website is overzichtelijk en werkt goed. Er staat veel informatie op de website bij zowel informatie over MediaTrader zelf als over de producten, en alles is duidelijk. Op vragen wordt snel geantwoord via e-mail en via telefoon natuurlijk ook. De prijzen zijn erg goed, en met bulk-kortingen nog beter! Toen een bepaald product niet op voorraad was kreeg ik een duurder vervangend product voor dezelfde prijs, erg goede service dus. Aangezien ik een eenmanszaak heb levert hij zelfs de producten al voordat ik heb betaald, een erg aardige eigenaar dus.
-Zeker een aanrader!-
De verzending is erg goed geregeld bij MediaTrader. De eerste twee bestellingen kwam ik ophalen omdat ik ongeveer 5 minuten fietsen van MediaTrader af woon, terwijl hij normaal niet iedereen alles laat ophalen. Nu bezorgt hij de producten zelfs naar mij thuis, dus als hij iets van een leverancier binnen heeft gekregen heb ik geen vertraging door TNT Post. De bestellingen zijn gewoon goed verpakt en alles wordt correct geleverd.
KlantenserviceAlles wordt goed geregeld mocht er iets zijn misgegaan, toen bijvoorbeeld een microSD kapot was (DOA) werd die zonder problemen omgeruild.