Iwonatec GmbH

Website navigatie is niet geheel logischerwijze ingericht, echter toch duidelijk vindbaar. De nederlandse website bevat toch enkele duitse woorden, wat overigens wel prima te begrijpen is.
Helaas geen voorraad indicatie te zien op de website (moet je echt apart om vragen, mocht je haast hebben)

Had Arita DL DVD's besteld, echter bij ontvangst (niet door mijzelf) de DVD's direct gebrand, enkel deden zij het niet.
Contact opgenomen met Iwonatec
ZIE AFTERSALES

26-01-2010 besteld, 27-01-2010 om 10:00 uur al binnen !
Bijna direct na betaling de tracke & trace nummer ontvangen per mail, verzending is zeer goed geregeld bij Iwonatec.
+Goed stevig ingepakt !
+Snelle levering (Heel snel)

-Geen voorraad indicatie
-€7,99 (standaard) verzendkosten, ongeacht wat je besteld, is erg jammer
- Gratis verzending boven de 120 euro aan bestellingen (een erg hoog bedrag)
-Jammer dat de enigste ophaalplek in Duitsland zit !
-Voor mijn bestelling geplaatst te hebben, reageerde de medewerker heel snel (binnen de 10min.) Zodra de mailtjes minder positiefwaren (m.b.t. de defecte en verkeerd geleverde dl dvds, moest ik meerdere malen om reactie vragen, en werd ik niet meer correct (zoals voor deze hele procedure) op de hoogte gehouden. Dit is zeker een groot minpunt in mijn visie.

Na Iwonatec gemaild te hebben met het probleem dat de DL DVD's niet werken, kreeg ik in eerste instantie te horen dat het merk Arita niet onder een garantieproduct behoren bij hen. M.a.w. Meneer, U heeft geen garantie, dus krijgt u geen werkend product (gratis).

Na de webshop erop gewezen te hebben, dat er enkele producten in de webshop staan, die idd geen garantie hebben, maar het daar met hoofdletters bij vermeld staat, vond ik dit pure misleiding. Ik zou er ook meer werk van maken, echter replyde zij terug:
U krijgt uw geld retour, of we zetten het op Uw account zodat u iets anders kunt bestellen voor dat bedrag ( minus verzendkosten)
Na wat heen en weer gemail, vroeg ik om de ECHTE arita DL dvds. Ik kreeg te horen dat deze de dag na versturen van mijn mailtje (waarschijnlijk) zouden binnen komen.
Ik moest zelf achter een reactie aan,maar ze hadden hem uiteindelijk binnen. Ik kreeg deze gratis toegestuurd, of ik mocht wat kopen in de webwinkel en dan kreeg ik iets t.w.v. €7,99 gratis meeverzonden. (niet de verzendkosten want die moesten wel gewoon betaald worden).

Toch maar besloten alleen de dvd's te kiezen, en deze werden kosteloos opgestuurd. De oude defecte mocht ik houden, en hoefde dus niet retour. Ook bij deze verzending, heel snel de Track & Trace nummer binnen, en de volgende dag voor 10:00 bezorgd !

Al met al is toch alles goed gekomen (hoewel ik wel argwaan kreeg, door de slechtere communicatie vanuit hun kant, toen ik het product aangaf als zijnde defect & foutief ! Ook hebben zij nergens excuses aangeboden voor de verkeerd geleverde dl dvds, alhoewel mijn broertje die ze in ontvangst nam daar ook neit naartoe keek!
Nu toch nog de goede en werkende binnen.

Ik zou hier wel opnieuw aankopen kunnen doen !

Scorekaart voor Iwonatec GmbH