Screenprotector.nl

De website is lekker overzichtelijk. Na het bestellen van mijn screenprotector (brando) voor mijn HTC HD2 kreeg ik netjes een bevestigingsmail met de details van mijn bestelling. Betaling gedaan via Ideal. de protector was op voorraad dus ik verwachte hem op 4 januari.

zat in een nette verpakking.

op 4 januari was de screenprotecotr nog niet binnen.
Op 7 januari was de screenprotector nog niet binnen. Ik heb toen een mailtje gestuurd met de vraag wanneer ik de sp kon verwachten. ik kreeg hier (wederom zeer snel) een mailtje op terug dat de SP toch echt was verzonden op 4-1 en dat ze bij TNT navraag gingen doen waar ie bleef. Op de vraag van mij hoe lang zo'n onderzoek ging duren (en ik toch bang was voor krassen op het scherm) kreeg ik een mail terug dat ze gewoon nog een keer een nieuwe protector op gingen sturen (welliswaar in eerste instantie het huismerk, maar daarbij aangemerkt dat, wanneer ze de brando binnen kregen, ze ook die direct toe gingen sturen)

1 dag later kwamen overburen van een paar huizen verderop langs. ze hadden op 5-1 een pakketje gehad, en op 8-1 nog een keer. Het bleek dat ik het verkeerde huisnummer had opgegeven!! stomme fout van mij dus, want in automatische bevestigingsmail stond ook het foute huisnummer

Dit heb ik direct naar de shop teruggemeld met de vraag waar ik de tweede SP terug naartoe moest sturen. Ik kreeg een reactie dat ik deze mocht houden.

PERFECTE en zeer nette oplossing van screenprotector.nl!!
ze waren bereidt om 3 screenprotecotrs te sturen (de eerste brando die 'vermist' was, het tijdelijke huismerk en de brando wanneer die weer binnen kwam) terwijl ik er maar voor 1 betaald heb. zo'n service zie je niet vaak.

Scorekaart voor Screenprotector.nl