Ik heb op vrijdag een Samsung Omnia II besteld als onderdeel van een contractverlenging. Op de website was alles goed te vinden en de bestelling kon ik zonder problemen plaatsen + betalen via Ideal. Ook keurig statusmailtjes gekregen + een link waar de status online te volgen was.
VerzendingLevering gaat via AMP. Telefoon was op dinsdagavond (ongeveer 18.00 uur) bij hun aangekomen, hiervan kreeg ik keurig een email + sms'je. Dus gelijk via internet een afspraak gemaakt voor aflevering wat op zich natuurlijk een prettig systeem is. Minpuntje was wel dat er weinig keuzemogelijkheden waren wat betreft data. In mijn geval kon ik eigenlijk enkel nog kiezen voor de volgende dag (woensdag), anders was het pas de week erop weer mogelijk te leveren. Uiteindelijk toen dus toch maar gekozen voor woensdag en gelukkig is het goed gekomen. Na 21.00 uur nogmaals netjes een sms + email gekregen met nu een globale tijd van aflevering op woensdag.
Op woensdag is de bestelling vervolgens keurig binnen de aangeven tijd geleverd.
Er was belooft dat bij de bestelling een 8 GB Micro SD kaartje zou zitten. Deze zat er echter niet bij. Dus hierover gebeld met de T-mobile klantenservice en ze zullen deze nasturen. Kaartje tot nog toe niet ontvangen maar dat kan ook bijna niet. Tot nu toe dus een nette afhandeling dus zeer goed. Uiteraard kan dit nog worden aangepast omdat het nog niet helemaal is afgehandeld.
Update 28-1
Oordeel overgezet naar zeer slecht, nog steeds niks ontvangen namelijk en helpdesk kan ook geen indicatie geven hoe lang het nog gaat duren. Dramatische aftersales als het zol lang duurt om simpel een kaartje na te sturen.
Uiteindelijk kaartje ontvangen, blijkt het kapot te zijn. Dus maar weer gebeld en nu kan ik dus weer weken wachten op een nieuw kaartje.
Dramatische service.