tsja...die toko in Oud-Beijerland zit bij mij om de hoek, dus stap ik er regelmatig binnen voor hardware. Beetje gaotische inrichting van de winkel en over technische kennis ben ik niet echt te spreken. Kwam een keer binnen voor een socket 7 fan voor mijn Cyrix PR200 Mhz processor, wilde die kerel mij een loeizware PGA fan aansmeren die tot 1000 Mhz ging, onder het mom van "hij past er op, zie je ?". Of bestelde me vader 30 Meter UTP Patch kabel voor kabelinternet aan te sluiten. nadat hij een uur in die zaak had gewacht eindelijk 30 meter mee gekregen, want ze moesten hem nog ff op maat maken. Nadat hij alles geistaleerd had en de kabel weg had gewerkt achter de muur en gaten in het plafond had geboord bleken die gasten een cross te hebben megegeven.. Mijn vader ging door het lint ! Maar hij wist niet dat het gelukkig vrij simpel op te lossen was met die RJ45 connectoren die ik later gratis ben op wezen halen bij de krakers. Al met al een niet altijd erg goedkope zaak, waar je alleen moet kopen als je weet wat je wil !