Simply Electronics is volgens bronnen op internet een bedrijf dat gevestigd is in Londen maar levert vanuit HongKong. Ik heb op 26 november een waterdichte digitale fotocamera besteld: een oranje Panasonic DMC FT1 (=TS1).
Deze kostte 225 euro inclusief verzendkosten.
Maar de stekker voor de oplader is natuurlijk buitenlands, (zoals deze http://www.mcscom.co.uk/s...l/Fig8%20power%20lead.jpg) daar helpt een wereldstekker niet tegen. Gelukkig heeft mijn keukenradio dezelfde plug dus kan ik de bijgeleverde accu-oplader alsnog gebruiken.
Voor de bestelling heb ik op internet gekeken en toen ik zeker was dat het bedrijf bestond heb ik de camera besteld. Hij zou er binnen 10 werkdagen zijn. Na een ruime week werd ik ongeduldig en ging ik weer zoeken op internet. Ik zag dramatische reviews en werd angstig. Toen ik mailde kreeg ik binnen een dag bericht terug; een mailtje met een link naar de DHL-trackandtrace-pagina en ik kon zien dat hij verzonden was.
Op de tiende werkdag kreeg ik de camera aangeboden! Netjes verpakt, geen gedoe.
De dame die mij terugmailde, wilde graag dat ik haar een berichtje stuurde zodra het pakketje was aangekomen. Aangezien dit was binnen de 10 dagen, heb ik haar vrolijk teruggemaild en zij mij daarna weer om te melden dat als ik ook maar één vraagje had, dat ik dan contact met haar mocht opnemen. Aardig.