Forcom

Ik was op zoek naar een gigabit-switch voor m'n computerpark.
Aangezien ik bijna al m'n IT-aankopen bij Forcom doe, was ik ook deze keer naar hun overzichtelijke webshop gesurft.
Daar stond de D-link DGS-1008D voor € 59, in de Pricewatch is dit niet de laagste prijs, maar Forcom geeft aan studenten 5 % korting. Zo kon er toch wat van de prijs af. Voor de leveringstermijn gaf men 1-5 werkdagen op.

Zaterdag 12/12 bestelde ik de switch via de Forcom Webshop met de keuze om af te halen en aan de kassa te betalen. Ik had bij "Opmerking" opgegeven om telefonisch contact op te nemen als de bestelling binnen was.
Je krijgt via e-mail een bevestiging met de details van je bestelling + het IP-adres waarmee de bestelling is uitgevoerd.

Woensdag 16/12 ontvang ik via e-mail het bericht dat mijn bestelling op stock is, van telefoneren was er echter geen sprake. Dit is na 3 werkdagen, behoorlijk netjes vind ik dit.

Donderdag 17/12 naar de winkel in Edegem, tevreden nam ik de switch met 5% studentenkorting mee naar huis. De verkoper had mij gezegd dat er een LAN-kabel meegeleverd werd, toen ik de doos opende was er geen LAN-kabel te bespeuren.
Dit was niet echt slim van de verkoper, gaf hij me de juiste raad dan had hij een LAN-kabel kunnen verkopen.

N.v.t.

Met dit product niet van toepassing, maar eerdere ervaringen met Forcom aftersales waren goed.

Scorekaart voor Forcom