Website is overzichtelijk, goede omschrijving van de producten
VerzendingBeetje goedkoop. Had een Rockband the Beatles gitaar besteld. Was verpakt in een soort vuilniszak. De doos was ingedeukt en deels open/los. Wellicht kan Play hier niets aan doen, maar gezien de inhoud was een betere verpakking op zijn plaats.
Helaas in mijn geval een totaal verkeeerd product geleverd.
Ik had een Gretsch duo jet besteld voor de ps3.
Ik heb een Rickenbacker ontvangen voor de xbox360!!
Da's wel heel erg fout vind ik.
Na melding van het ontvangen van een fout product heb ik meteen op 12 december een mail gekregen. Echter, daarna nooit meer iets gehoord. Ik heb de het foute artikel retour gestuurd (kost Euro 19,50) en via de track en trace van TNT zie ik dat het inmiddels door Play is ontvangen. Hiervan geen melding gehad, dus ook geen refund voor de postage kosten.
Ook het correct item, dat alsnog op 12 december verstuurd zou zijn is nog niet ontvangen. Bellen naar Play.com is een ramp, minimale wachttijd 15 minuten, ongeacht het tijdstip. De mensen van de helpdesk spreken zeer slecht engels en je vraagt je soms af of ze wel begrijpen wat je zegt.
Ik heb gevraagd waneer mijn correcte item nu precies is verstuurd, echter hier krijg ik geen duidelijk antwoord op. Alleen maar standaard zinnen en excuses.
Dit was voor mij de 1e keer en meteen de laatste keer dat ik bij play.com heb besteld, wat mij betreft 1 groot drama.