Disc Planet HighQualityScreens&Drives

Site is zeer overzichtelijk met voldoende specificaties over het product. (Lacie 324 monitor) Bestellen gaat gemakkelijk en er zijn voldoende betaal mogelijkheden. Na bestelling krijg je een bevestiging. Zowel in je account als per mail. Iedere keer indien de status van je bestelling wijzigt een mail en verandering in je account.
Het bedrijf reageert goed en snel op mails en is telefonisch goed bereikbaar. Prijzen zijn goed.
Toen ik de monitor bestelde was deze op voorraad bij de fabrikant. Na de bestelling bleek echter dat de voorraad status van de fabrikant gewijzigd werd. Na een telefoontje met disc-planet werd direct contact opgenomen met de fabrikant over de duur van levering. Kreeg direct bericht dat monitor snel weer op voorraad was en dit bleek ook te kloppen. Super service noem ik dat. Niets dan lof voor dit bedrijf. Hier kan menig ander bedrijf een voorbeeld aan nemen.

De monitor werd na 3 weken geleverd. Normaal was dit sneller gegaan als de monitor bij de fabrikant op voorraad was. Ook hier wordt je weer netjes op de hoogte gehouden. Ik kreeg zelfs een mail dat de fabrikant de monitor naar disc-planet had verzonden. Super. Als de monitor op voorraad was geweest had ik deze snel gehad. Maar drie weken voor een dergelijke high-end monitor is acceptabel.
Monitor zat in de originele doos met daarom heen nog een extra doos voor extra bescherming. Er wordt hier dus geen risico genomen. De kans op beschadiging tijdens transport is op deze manier nagenoeg nihil. Voor de track en trace code moet je even bellen. Voor mij geen probleem. Het product werd compleet en in goede orde ontvangen.

Ondanks dat ik hier geen ervaring mee heb, heb ik volledig vertrouwen hierin. Zeker gezien de 100 procent pixel garantie. Daar kan menige monitor aanbieder een voorbeeld aan nemen.

Scorekaart voor Disc Planet HighQualityScreens&Drives