WOW HD Nederland

Site is goed. Menustructuur is duidelijk. Jammer genoeg staan er geen voorraadwaardes bij het artikel. Dus moet je geduld hebben tot de bestelling is gemaakt. Wat het voor CDWOW wat makkelijker maakt.

Besteld Operation FlashPoint: Dragon Rising en een oldtimer: Ports of Call.

Als je op de site kijkt staat er 6 tot 8 dagen voor een pakketje naar overige Europese landen. Volgens mij behoort Nederland daarbij. Ze staat immers niet apart vermeld. Jammer genoeg is de door hun vermelde tijd van 7 tot 10 dagen niet haalbaar. Als je op de rug van een ezel vanuit china naar Nederland rijd ben je eerder 4 a 5 maanden onderweg. Maar niet getreurd ik kreeg op 23 november een goed nieuws bericht.

Beste Wave,
Hartelijk dank voor uw bestelling bij CD WOW! We kunnen met plezier mededelen dat de bestelling reeds is verzonden, de details van de bestelling staan hieronder:
Bestelnummer: bla bla
Product: OPERATION FLASHPOINT 2
Productcode: hupsekeeeee
Verzonden naar:
Wave
Rotterdam
Nederland

Nou ik blij. Kan ik binnenkort op mijn opgekrikte PC eindelijk een mooie game spelen.

Nee hoor het gaat wat langer duren. Dus een mail in het Engels naar CDWOW en ja hoor binnen 24 uur een reply.

Hi Ben,

Thank you for your message.

After checking our records, I see that the order for "PORTS OF CALL DELUXE (PC)" has already been dispatched on 30/11/2009. We expect the order to be delivered shortly.

Further, we expect all our despatched orders to arrive within our advertised delivery times. On occasion there are unexpected delays with deliveries, and we ask you wait 21 days from when you received shipping notification then let us know if the item has not arrived. If you have not received the item after 21 days then please let us know and we will investigate this further.
Kind Regards,
Alex | Customer Services Representative
CD WOW!
Note: Please do not delete the previous correspondence if you are replying to this e-mail. This will help us to assist you better.

Zo Ports of call is met de volgende bezorgezel onderweg. tot over 5 maanden.

Zoals gewoonlijk ben ik ook z'n eikel die met Ideal heb betaald. Dat 1e pakketje zal denk ik wel niet komen en nr 2 ook wel niet dus ik ga maar eens heel voorzichtig vragen om een credit. Zoals je weet lopen ezels niet zo snel en tegen de tijd dat de 2 pakketjes hier zijn is er al een nieuwe versie uit. Een mooie gelegenheid om Nederlands trots TNT zijn vleugels eens te laten uitslaan naar China. Ik hou jullie op de hoogte. Hoop dat die ezelberijders de diertjes niet te hard laten lopen.

JAAAAA het is binnen... Eindelijk Operation Flashpoint Dragon Rising is binnen.. Ik heb ze bedankt. Blijkt de ezeltjes wel heel erg hard konden lopen.. Als dank heb ik ze een suikerklontje(XTC) gegeven... Ze gingen als een speer weer terug richting china.... Ik ben blij dat het toch nog goed is gekomen... O ja Ports of Call was als laatste opgestuurd en was er als eerste. Wie zeg dat wonder niet bestaan heeft het helemaal mis :) Ik heb mijn waardering dan ook aangepast....

Die is gewoonweg bar slecht.

Dacht lekker voordelig uit te zijn. Blijk dat je in de shit word genomen. Tja dat heb je met die Hollandse zuinigheid.

Word vervolgt.

lees me reactie hier boven nog eens. Je zult het niet geloven.

Nog geen gebruik van gemaakt, maar verwacht er niet veel van.

Dit geeft de mens veel vetrouwen in het kopen overzee en land op lange afstand..

Ben er nu wel achter dat je gewoon geduldt moet hebben. EN ja dat heb je als STRESS hollander niet altijd.

Scorekaart voor WOW HD Nederland