LCD-deal.com

website ok, voorraadindicatie klopte bij mij niet, in ieder geval hebben ze er twee weken over gedaan het ding in een doos te krijgen. Zie nu dat zelfde artikel (logitech harmony 555) tien euro duurder is geworden.
Autmatische updates via email van verzending. Zelf gestuurde email met vraag over levertijd nooit antwoord op gehad. Omdat het om een klein bedrag ging even af zitten wachten, kwam uiteindelijk dus wel goed.
Zou niet weer bestellen met deze levertijden, ook qua prijzen onderscheiiden ze zich niet echt. Meer dan een voldoende gaat het dus niet worden. Eigenlijk 'matig'

afstandsbediening heeft van zichzelf een stevige verpakking, vandaar kan er weinig mis gaan. Zat wel in een veel grotere overdoos met geen opvulling voor de lege ruimte, lekker rammelen dus. afleverbon zat in de doos.

Levertijden zijn in mijn geval 2 weken voor een afstandsbediening die op het moment van bestellen op voorraad was volgens de website. Dan klopt er toch iets niet, in dit geval ging ik voor de goedkoopste aanbieder, maar toch andere verwachtingen. Jammer.

Scorekaart voor LCD-deal.com