0900-Laptops

Website is simpel en overzichtelijk, en zoekmachine doet er goed zijn werk. Informatie is zover ik kon zien up-to-date (had laatste laptop, info was daarna meteen veranderd naar niet op voorraad). Bestellen ging makkelijk en snel, betalen kan met overschrijven, ideal, pin of contant.

Hier een Sony Vaio X11S1E/B besteld. Was hier vrij goedkoop (gevonden via ik meen kieskeurig.nl). Besteld en betaald op vrijdag 13 (16:30), factuur binnen op 16:57, verzonden op diezelfde vrijdag, dus dat is erg goed. Kreeg netjes een order en vrij snel daarna een factuur over de mail. Minpuntje hiervan is dat het gewoon in een mailtje geplakt is, niet in bijvoorbeeld een pdf zoals bij veel andere webshops. Verder zat er nog een factuur bij het geleverde product: deze was in zwart-wit geprint van hun eigen website (geprint met browser, staat URL en alle extra rommel op ;) ), en dat komt wat minder professioneel over.

Al met al heb ik er een erg goed gevoel aan over gehouden en vandaar dat ik ze beoordeel met goed. Volgende keer als ik weer een laptop of een accessoire hiervoor nodig heb, zal ik zeker rekening houden met dit bedrijf

Als je hun website mag geloven maken ze gebruik van veel postbedrijven. Mijn pakketje werd verzonden met UPS, wat uiteraard goed is. Ontving netjes een link naar de UPS website waar je het pakket kan volgen. Bij notities stond daar dat er niet bij de buren geleverd mag worden en dat zie ik als een goed iets. Het is gewoon verzonden in de originele doos, geen extra doos of whatever eromheen, maar dit acht ik ook niet noodzakelijk.

Nog geen ervaring mee gehad.

Scorekaart voor 0900-Laptops

Webshop Keurmerk