Belzaak.nl

Na 2 maanden gespaard te hebben voor een HD2 kon ik hem dan eindelijk bestellen. In de Pricewatch stond Belzaak bovenaan en was de telefoon direct leverbaar. Dus ik snel vrijdag 27-11 de telefoon besteld en via iDeal direct €527 overgemaakt. Ik kreeg eerst een bevestiging van mijn bestelling en daarna ook van de betaling. Ik ging er van uit dat het bedrijf ook nog op zaterdag verzond, maar helaas niet het geval. Maandagavond mail gechecked, geen verzendbevestiging of iets van die strekking. Nu dinsdagochtend contact opgenomen met Belzaak, om eens te horen hoe het zit. Ook heel handig; er worden 3 verschillende tijden vermeld waarop de klantenservice bereikbaar is: 09.30 - 17.30 (bandje klantenservice), 10-17 (website bovenaan) en 11-16 (website onder 'klantenservice'). Uiteindelijk bleek dat ik vanaf 11 uur kon bellen.
Na 10 minuten aan de lijn gehangen te hebben had ik eindelijk een medewerker te pakken, die mij vervolgens a.d.h.v. mijn ordernummer kon vertellen dat de HD2 pas leverbaar is in week 53. Op de website staat echter dat de telefoon uit voorraad leverbaar is (op het moment van schrijven nog steeds). Uiteraard was ik 'not amused' toen ik dit te horen kreeg. De dame aan de lijn opperde vrijwel direct om mijn €526 terug te storten, ik ben hier mee ingestemd. Het wachten is nu op dat geld, zodat ik hem hopelijk later deze week alsnog ergens anders kan bestellen.
Omdat de medewerkster zo snel met een 'oplossing' kwam, toch nog een voldoende.

Scorekaart voor Belzaak.nl