PRC Computers

Via marktplaats.nl een Canon 870 op het spoor gekomen. Eigen website vermeld helaas geen producten. Dit is een bewuste keuze, op de site staat een vermelding naar de advertenties die op marktplaats lopen. De winkel komt hierdoor wel iets minder professioneel over (voor wat het waard is).
Na het eerste mailtje werd er vlot gereageerd, en na ontvangst van de factuur werd nog eens geïnformeerd of de bestelling door kon gaan. Het contact was informeel, maar duidelijk.

Snel en duidelijk gecommuniceerd, inclusief track + trace. Nadeeltje vond ik de late mededeling over de beschadigde doos, dit werd gemeld nadat de betaling voldaan was. Slechts een klein detail, maar wanneer dit bij het eerste contact gemeld wordt komt het iets 'eerlijker' over. Wel kwam hierbij de toezegging dat de camera nieuw is en garantie ook met beschadigde doos blijft bestaan.
De cameradoos was in folie ingepakt, niet echt stevig. Leverde geen problemen op, maar kan me voorstellen dat de camera beter beschermd zou zijn in een laag piepschuim o.i.d.

Nadat ik de zaak op de hoogte heb gebracht van de ontvangst van het pakketje, kreeg ik nog een bedankje terug: klantenbinding lijkt hier in orde!
Echte aftersales heb ik nog niet mee te maken gehad.

Scorekaart voor PRC Computers