LivingCinema

Vanwege de zeer dure EU importeurs van de Amerikaanse Oppo DBP-83 was ik al half van plan òf de Oppo volgend jaar op familiebezoek mee te nemen òf hem rechtstreeks uit de USA te laten komen, waarbij het laatste mogelijk nog douanekosten over heen zouden komen. Living Cinema bood echter een uitermate betaalbaar alternatief, voor dezelfde prijs als USA eBay import, kreeg ik hem hier uit Nederland, waarbij alleen de regiovrij module zelf moest monteren. Fluitje van een cent! Bovendien kreeg ik nog korting via het forum waar ik had gehoord over een op handen zijnde "Power Buy" De shopeigenaar bleek zéér geduldig en bleef vriendelijk bij mijn vele vragen, zowel via Forum, als Mail, als telefoon. Zoals hij het stelde, had hij elke keer gelijk en ik haalde het apparaat zelf op voor een prijs die € 140,00 lager ligt dan bij de andere bekende NL firma! Daar kun je mooi aardig wat BluRay's en SACD's van kopen! De site werkt prima, soms even zoeken, de aftersales zijn goed, de prijs is top, zat hij maar in mijn woonplaats!

Ik zou de speler eerst opgestuurd krijgen zodra de mod er was, nu kom ik 'm op een plaats dichter bij huis af halen, waar ik dan maar gelijk voor gekozen heb, de verzendkosten kreeg ik weer teruggestort.

Ik had even wat onduidelijkheid bij het inbouwen van de mod. Ik belde en gelijk kreeg ik de instructies hoe het precies moest en het werkte gelijk.

Scorekaart voor LivingCinema