Mensen hier niet bestellen het zijn fucking oplichters, op 23-10-2009 heb ik een verlenging met een nieuwe gsm aangevraagd bij Vodafone.
Ik werd netjes de volgende dag gebeld dat alles op 31-10-2009 geleverd zou worden.
1 dag later werd ik gebeld met de mededeling dat de telefoon niet geleverd kon worden terwijl ik 2x aan een medewerker had gevraagd of deze op voorraad was en het werd mij beloofd ja meneer wij hebben het op voorraad.
Dus werd gebeld ja het is niet leverbaar het word pas ergen na midden November, dus heb ik deze verlenging geannuleerd.
Ik heb het besteld op 23-10-2009 en geannuleerd op 27-10-2009, dit is binnen de wettelijke aankoop van 7 dagen via internet. + als een bedrijf niet kan leveren mag de klant een order annuleren.
Wat er gebeurd is bij Vodafone weten ze van niks dus nu zit ik met een abbo + contract en ik heb nooit wat getekend of ontvangen.
Ik neem aan dat je contract pas ingaat als je getekend en je gsm ontvangen hebt.
Vodafone kan niks doen die moet een bericht krijgen van Bestelmaar.nl en Bestelmaar.nl zegt ja bij ons is het geannuleerd bel je provider maar.
Dus ik bel al 2 weken lang naar beiden ze zeggen ja bel over 2 dagen terug dan is het opgelost dit is mij al 4 keer verzekerd door beide partijen.
Ik zit al bij vodafone sinds 1998 maar kennelijk doen ze geen moeite voor hun vaste klanten, mijn huidige nummer heb ik al 7 jaar en die wil ik niet kwijt ik w8 nog tot vrijdag anders zeg ik mijn abbo op en betaal geen moer en laat het rustig voor de rechter komen.
Heb al ongeveer 100 euro belkosten gemaakt door te bellen naar deze mensen.
Dus mensen niet bestellen bij Bestelmaar.nl, Gsm.nl, Bakkerdijk.nl en Zakelijkvoordelig.nl dit is namelijk 1 en de zelfde bedrijf en behort tot EldersWebsales.nl ze opereren onder verschillen de namen maar is 1 en het zelfde bedrijf.
Ben zo dom geweest d8 dit overkomt me niet want ik check altijd de reviews van internetbedrijven en overal staan deze als zeer slecht aangeduid maar ik gaf ze het voordeel van twijfel, echt dom van me
JE WORD ER DIK GENAAID DUS MENSEN NIET BESTELLEN LATEN ZE MAAR FALLIET GAAN.
GSM kan niet geleverd worden.
Klantenservice2x afleverdatum veranderd