Qnexus Computers

De website ziet er goed uit, zonder teveel overbodige elementen. Het gezochte onderdeel was snel gevonden, afhandelen van de bestelling (betaling via iDeal) op de website ging soepel.

Op de website wordt verzending binnen 24 tot 48 uur beloofd, maar om onduidelijke redenen is de bestelling pas op dinsdag verstuurd (donderdag besteld) terwijl op de website werd aangegeven dat er voorraad was. Het pakket was uiteindelijk verstuurd met DHL, waarvan ik op aanvraag een track and trace code van kreeg. Op de website van DHL werd aangegeven dat het pakket afgeleverd was, maar ik had nooit wat ontvangen. Een telefoontje naar DHL leerde mij dat het pakket in hun DC lag, en dat er door de verzender (Qnexus) een dossier aangemaakt moest worden zodat het pakket alsnog afgeleverd kon worden.

In het hele proces heb ik een aantal keer Qnexus moeten bellen. Elke gesprek gaf de persoon aan de andere kant van de lijn een zeer ongeinteresseerde indruk, en moest ik uitleggen waarom ik iets van hun gedaan wou krijgen. De correspondentie via e-mail werd gekenmerkt door slecht taalgebruik en onvolledige informatie. Harde afspraken waren niet te maken. Op mijn vraag wanneer zij gingen regelen dat mijn bestelling door DHL afgeleverd ging worden kreeg ik als antwoord "Ik ga wel even kijken" en "We zien wel" terwijl ik duidelijk aan had gegeven dat ik juist bij Qnexus had besteld vanwege de beloofde snelle levertijd, er al 3 dagen niks gebeurd was en hetgeen wat er moest gebeuren hooguit 10 minuten kostte (DHL bellen).
Alles bij elkaar kreeg ik de indruk dat iets bij Qnexus bestellen gelijk staat aan je geld weggeven en hopen dat er iets tegenover staat.

Scorekaart voor Qnexus Computers