RAF

Ruime grote winkel en een redelijk duidelijke website. Ruim aanbod en meer dan genoeg kennis, zowel voor PCs en Macs, maar ook zeker voor audio- en videoapparatuur. Er zijn tal van laptops uitgestald, vele TV's te bekijken, er is een muur vol koptelefoons en er zijn meerdere luisterruimtes voor audiospul. Je word netjes en kundig tewoord gestaan en ik heb nooit het gevoel dat het ze gaat om het verkopen, maar dat het ze juist gaat om het leveren van meerwaarde.

niet van toepassing

Voor mijn werk gebruik ik een MacBook Air, die bij Apple is gekocht. Helaas moest er een nieuwe batterij in na zo'n anderhalf jaar bijzonder intensief gebruik. Eén mailtje naar RAF over de kosten en hoe we dat moeten regelen, snel antwoord gekregen met een offerte. Omdat de bestelling geplaatst moest worden werd hier nog even achteraan gebeld. (Netjes!)
Vanmiddag heen geweest, vriendelijk ontvangen en omdat ze me kennen mocht ik zelf (hoewel onder toezicht :P) de batterij vervangen. Omdat ik het zelf had gedaan hoefde ik overigens geen arbeidsloon te betalen! :D
Uitermate tevreden, goed geholpen, doe ik graag weer.

Scorekaart voor RAF