Factoryprices

Ik heb twee bestellingen gedaan bij Factoryprices en daar ben ik zeer tevreden over. Naar mijn mening hebben ze een prettige website, hoewel een extra filter/sorteerfunctie bij het zoeken naar filters wel makkelijk zou zijn (sorteren op diameter).

Het assortiment is mooi breed en de prijzen zijn laag. Bij mijn eerste bestelling kocht ik een B+W polarisatiefilter voor €110, toen 30-40 euro minder dan bij de concurrentie. Nu heb ik een UV-filter en een geheugenkaart besteld. Ook het UV-filter was het goedkoopst hier, samen met de geheugenkaart kostte het nog altijd minder dan de goedkoopste pricewatch-webwinkel die beide artikelen kon leveren.

Omdat ik dicht bij Nijverdal woon kan ik de producten zelf afhalen. Dat betekent dat FP voor mij een voorsprong heeft op concurrenten, die duurder zijn en waar ik ook nog eens verzendkosten kwijt ben.

De bestellingen zijn wel mooi zoals aangegeven binnen gekomen. De laatste bestelling bevatte producten met een levertijd van 2-5 werkdagen. Inderdaad waren na 4 werkdagen (ma-do) de producten af te halen. Je krijgt altijd een nette bon mee, waar zowel een factuur- als afleveradres op staat, dus ik denk dat verzenden ook wel goed gaat.

Wat ook meegewogen heeft is dat er een vriendelijke dame achter de balie staat om je bestelling af te geven. Dat is zeker niet onbelangrijk, vind ik.

n.v.t.

Scorekaart voor Factoryprices