Business Hardware

Ik was op zoek naar een portable harddisc voor de opslag van foto's. Dankzij de pricewatch kwam ik terecht bij business hardware. Het type disc dat ik wilde hebben was bijna 30 % goedkoper dan alle andere shops.

Helaas was er slechts 1 shopreview over business hardware, gelukkig was die ervaring goed, anders had ik misschien uiteindelijk toch teveel betaald..

Over de winkel: De site ziet er netjes uit en het assortiment is prima, niet bijzonderuitgebreid maar gewoon voldoende. De prijs van dit artikel was erg laag, mijn reden om hier te kopen.

Volgens de site was de schijf op voorraad, gezien de late verzenddatum denk ik toch dat de schijf nog bij de leverancier lag. Levertijd was dus langer dan dat ik verwacht had.

Erger vond ik het dat ik nooit ook maar 1 mail van de shop heb ontvangen:
- geen mail als bestel-bevestiging
- geen mail als betaald-bevestiging
- geen statusverandering-mails

Ik kan me voorstellen dat bedrijven dit niet zo belangrijk vinden, maar ik als consument heb deze mails zeker gemist!

Inmiddels heb ik de schijf thuis en het apparaat werkt perfect. Op de site staat echter nog steeds: ' Status: In bestelling' Voorraadbeheer is dus nog niet helemaal zoals het zou moeten.

Al met al heb ik vertrouwen in business-hardware. Tegen scherpe prijs wordt geleverd wat van te voren beloofd wordt. Het zou echter meer vertrouwen scheppen als er statusupdates per mail worden verzonden..

Bedrijf maakt gebruik van UPS als pakket-dienst. Helaas geen track en trace maar opeens thuis een briefje door de bus met daarop de melding dat de spullen bij de buren zijn afgegeven.

Het pakket zat netjes in een kartonnen doosje en is totaal onbeschadigd aangekomen. Er zat tussen mijn bestelling en de verzenddoos geen extra bescherming. Hoe business-hardware dit doet bij bestellingen waar dit wel nodig is weet ik niet.

Scorekaart voor Business Hardware