MobileMango.nl

Op iPodHoes.nl een Nike+ pakketje met nog wat accesoires gekocht. Bestellen verliep goed. Wel moet je goed tussen de watermerken op de productfoto's door kijken om te weten hoe het er uit ziet maar ok, het zei zo.
Afrekenproces verliep normaal. Nier bijzonder slecht/onhandig maar ook niet extreem gesmeerd (moest verplicht een account aanmaken). Verder zou ik zelf de contact informatie niet links onder plaatsen, is niet conventioneel.
Look 'n feel wel gemaakt op de doelgroep, erg Apple'ish.

Op 3 augustus besteld en op 4 augustus kreeg ik het bericht dat mijn bestelling verzonden was. Een week later nog niets binnen en dus contact opgenomen. Email werd binnen redelijke termijn beantwoord (2 dagen) met het verzoek nog even af te wachten. Na 2 weken nog een keer gemailed dat er nog steeds niets gearriveerd was en ipodhoes.nl heeft mijn bestelling vervolgens opnieuw (ditmaal aangetekend) verstuurd.

Verpakking was prima in orde (had niet iets breekbaars besteld). Simpele kartonnen brievenbus doos, goed dichtgeplakt met heldere pakbon.

Zie verhaal bij 'verzending'

Scorekaart voor MobileMango.nl