Gsm.nl

In november 2008 een iPhone 3G met 2 jarig Telfort abonnement besteld. De aanbieding was zeer aantrekkelijk. Na het bestellen via de website werd ik direct netjes terug gebeld om alles even te verifiëren.

Je word gebeld om een afspraak te maken wanneer de telefoon bezorgd moet worden. Dit kon ook op het werk. Hier werd dan ook direct een kopie gemaakt van paspoort en bankpas voor het abonnement. Binnen een paar dagen na bestelling had ik de telefoon. Via de e-mail krijg je steeds een update van de status van je bestelling.

Na een half naar ging mijn telefoon kapot. Op 15 juni 2009 heb ik hem daarom na telefonisch overleg naar GSM.NL opgestuurd voor reparatie. De reparatie kon wel 2, 3 weken gaan duren. Tot nu toe geen probleem.

Na 3 weken gebeld om de status van de reparatie op te vragen. (15 minuten in de wacht staan a 30 cpm). Telefoon nog niet klaar, kon nog wel een paar weken duren.

Weer 3 weken later maar weer gebeld. Zelfde verhaal. Telefoon nog niet klaar.

Vorige week maandag (inmiddels 9 weken later) weer proberen te bellen. Moest uitgezocht worden "u wordt terug gebeld". Ben niet gebeld.
Dinsdag weer proberen, ze konden niet in het systeem en ze zouden me terug bellen. 's Middags wel teruggebeld dat ze nog steeds niet in het systeem konden. "Belt u zelf maar even naar het reparatiebedrijf "Fixsupport" welke inmiddels gesloten was.
Woensdag maar bellen naar het reparatiebedrijf. De telefoniste zei dat "de meneer van Fixsupport" er niet was en of ik morgen terug wilde bellen. Donderdag via e-mail contact gehad met Fixsupport die zegt dat ze mijn telefoon niet hebben gehad. Etc.. later toch wel maar naar een ander reparatiebedrijf gestuurd etc...

Korte samenvatting:
- GSM.NL heeft mijn telefoon pas na 3 weken opgestuurd naar het reparatiebedrijf.
- Het reparatie bedrijf ging vervolgens op vakantie en is vergeten de zaken over te dragen aan een ander reparatiebedrijf.
- Nu is mijn telefoon uiteindelijk opgestuurd... en kan het nog wel 3 weken duren voordat hij terug komt.
- Uiteindelijk wacht ik straks dus 3 maanden op een reparatie.
- GSM.nl vind het heel vervelend maar kan en wil er verder niks aan doen.

Scorekaart voor Gsm.nl