Digimania

Toen ik hier op got de audio engine a2's zag in het show je apple-topic vond ik ze al meteen zeer netjes. Als elke goede tweaker meteen op zoek gegaan naar wat informatie en uiteindelijk terecht gekomen bij de audioengine a5's. Niet veel stores bieden deze versie aan en als je het vind is het meestal voor dezelfde prijs, 299€.
Uiteindelijk door de free shipping (voor Belgen) daar besteld.

Audioengine's waren al goed verpakt, 2 dozen, veel piepschuim, niets op aan te merken.

Mijn bestelling was 19aug s'avonds geplaatst, dus 20 verwerkt, en 21aug netjes bij de buren afgeleverd, perfect dus ik beschouw het als binnen de 24h bezorgd.

Aangezien ik niet meteen naar de locatie van de shop had gekeken maar enkel naar de prijzen wist ik niet waar de shop fysiek was. Bleek deze op slecht 5 minuten van mijn werk te liggen.
Ik heb een mail gestuurd met de vraag, indien de speakers niet verzonden waren ze evt zelf te komen ophalen.

Binnen het uur antwoord dat ze al waren verzonden, maar het enige dat je daarvan kan zeggen is dat het snelle service is.

Scorekaart voor Digimania