Ik heb op 18 augustus 2009 bij de Greef Computers een gaming notebook besteld te weten de Gnote XNi980nu (zelfde als de XXODD XNi980nu maar snel en uit voorraad leverbaar en goedkoper) met een Quadcore Q9000 met 4 Gb DDR3 intern geheugen en de GTX280 videokaart met 1 Gb DDR3 videogeheugen. Ook heb ik gebruik gemaakt van de mogelijkheid om 3 harddisken van ieder 500Gb 7200 Rpm + Shock Protection te plaatsen.
De communicatie tussen mij en de Greef Computers is werkelijk fantastisch verlopen vergeleken met andere webshops waar ik ook vaker aankopen doe. De beloofde levertijd van 2 dagen is volledig nagekomen aangezien ik het notebook al 20 augustus om 10:15 door TNT post afgeleverd kreeg.
Wat betreft het notebook kan ik zeggen dat deze werkelijk alle verwachtingen heeft overtroffen die ik vooraf had van dit model, de video en reken kracht voor onder andere het gamen, en het draaien van Cad programma’s is ronduit perfect.
Ook het uiterlijk met alle led verlichting in de casing, rond het touchpad en dergelijke is geweldig. Mijn vrienden en kennissen die ik de Gnote XNi980nu heb laten zien werden groen en geel van jaloezie en een paar van hun denken er ook aan om de Gnote XNi980nu te bestellen bij de Greef Computers via www.degreef.nl .Om bij dit model te komen vermeld ik hier de link http://www.degreef.nl/index.php?geselecteerd=49930
Al met al ben ik uitermate tevreden over de service, levertijd en het product van de Greef Computers.
Ik heb op 18 augustus 2009 bij de Greef Computers een gaming notebook besteld. De beloofde levertijd van 2 dagen is volledig nagekomen aangezien ik het notebook al 20 augustus om 10:15 door TNT post afgeleverd kreeg.
KlantenserviceDe communicatie tussen mij en de Greef Computers is werkelijk fantastisch verlopen vergeleken met andere webshops waar ik ook vaker aankopen doe.