MR Silent Computing

Website is ok. Redelijk overzichtelijk en shoppen gaat goed. Ook de betaling was geen probleem. Bevestiging wordt gegeven en ik meen dat je via ideal en overschrijving kunt betalen. Onbegrijpelijk is natuurlijk dat sommige beschrijvingen in t Duits zijn. Zwaar min punt wat ook bij verzending terug komt is dat er niet is gereageerd op mijn mail over de order status. Ik denk dat de prijzen van de spullen die ik kocht zeer acceptabel zijn.

Bestelde op 31 Juli n hdd silencer en wat isolatie matten. Heb in al die jaren dat ik via het internet bestel nog niet meegemaakt dat n bestelling 2 weken duurt. Dat zou nog tot daar aan toe zijn als ik op de hoogte werd gebracht van de order status maar dat bleef uit zelfs nadat ik daarom had gevraagd. Leuke zaak hoor maar ik zal er waarschijnlijk niet nog eens bestellen. Misschien dat ik n tikkie verwend ben omdat tegenwoordig alles snel te krijgen is dus dit is een flinke tegenvaller. Verzending was wel goed verpakt en t correcte spul geleverd.

Heb afgelopen Donderdag telefonisch contact met ze opgenomen om te vragen hoe t met de order stond. Ze hadden t spul binnengekregen omdat t niet op voorraad was en t zou die dag of de dag erna worden verstuurd. Zo gezegd zo gedaan. Vrijdag was t binnen.

Scorekaart voor MR Silent Computing