Het Internet Warenhuis

Dit was mijn slechtste ervaring met een webshop ooit. De klantenservice is niet responsief en zeer brutaal. Je wordt als klant niet geholpen en je krijgt niets dan praatjes - maar geen actie of tegemoetkoming. Ze zijn niet bereid om iets te doen voor de klant. De voorraadinformatie via www.keuskeurig.nl is onjuist - er wordt gedaan alsof er voorraad is maar ze werken via nabestellingen.

De belofte was: uitlevering in 1 tot 3 dagen. Dit werd: 2 maanden. Wat slecht!

Op basis van hun informatie op www.keurkeurig.nl, waaruit bleek dat ze mijn product op voorraad hadden, had ik mijn bestelling geplaatst. Echter, de voorraadinformatie was verzonnen, ze hebben namelijk geen voorraad. Zoals ook uit andere reviews blijkt, moeten de meeste producten eerst nabesteld worden bij de leverancier.
Ook werd er verzonder zonder track en trace nummer en afgeleverd niet aan de persoon zelf maar aan degene die de deur open doet. Erg slecht.

De slechte aftersales spant de kroon! Toen ik netjes en beschaafd informeerde over de onjuiste voorraadinformatie en de belofte binnen 1 tot 3 dagen uit te leveren (het was uiteindelijk 2 maanden voordat ik mijn product kreeg - een groot probleem!), kreeg ik het volgende antwoord:

"Helaas kunnen wij het artikel niet sneller leveren, anders hadden we dit zeker wel gedaan."

What the .... ? Alsof ik achterlijk ben dat ik uberhaupt vroeg of ze iets anders konden regelen, of het elders bestellen voor mij?

Eerst liegen ze over een niet bestaande voorraad en een niet waar te maken levertijd (die ze met factor 10 tot 50 overschrijden) en dan wordt ik zo brutaal afgeblaft via de email.

Je zou toch aan mogen nemen dat levertijden worden nageleeft en voorraadinformatie (op een portal zoals kieskeurig.nl) klopt?

En ze doen niets! Reageren vaak niet op mailtjes (tenzij je ze drie maal stuurt) - en als ze reageren is het zonder begrip voor mijn probleem, een probleem dat ze zelf veroorzaakt hebben door te liegen over levertijden en voorraad.

Deze leverancier is allesbehalve coulant. Ook als ze de klant in bergen van problemen brengen en tien keer gevraagd worden een probleem op te lossen.

SCHANDALIG SLECHT dus!

Scorekaart voor Het Internet Warenhuis