Ik wilde bij gdaget iets betallen met heb er gezien het hele vage gedoe vanafgezien.
Ze doen zich voor als winkel maar zijn het niet. Ze rekenen gewoon bemiddelingskosten die bovendien niet duidelijk staan vermeld. d.w.z ze zijn niet inbegrepen in de prijs.
Ze vertellen je alleen in de kleine lettertjes dat er vanuit hong kong verstuurd wordt en jij dus verantwoordelijk bent voor eventuele btw en invoerrechten. Heb je pech dan komt er dus nog 19% bij de prijs.
Garantie, tja daar doen ze volgens de voorwaarden ook niet aan. Ook hier bemiddelen ze weer tussen jou en de leverancier.
Ze geven dus de indruk goedkoop te zijn, tja btw moet je er zelf bijrekeken. De lage prijsgarantie is alllen van toepassing als je vergelijkt met nederlandse winkels die wel netjes btw en invoerrechten betalen.
Elders kun je die chineese zooi ook rechtstreeks kopen en hoef je hun niets te betalen.
Ze pronken ook nog met een thuiswinkel keurmerk en de waarde daarvan weet je nu ook meteen. Dat keurmerk is voor mij al meteen waardeloos als ze dit toelaten.
Als reactie hierop:
Vaag gedoe herkennen wij ons niet in. Op onze site staat duidelijk op de voorpagina, bij 'onze werkwijze' en in de 'algemene voorwaarden' uitgelegd hoe de prijs tot stand komt.
Standaard wordt er door de leverancier minimaal een half jaar garantie geboden. In het geval van een defect product gaan wij voor de klant aanspraak doen op de garantieregeling. Dit scheelt u als klant dus alleen maar tijd en moeite.
Zelfs inclusief onze bemiddelingskosten zijn wij in 99% van de gevallen goedkoper dan andere webwinkels.
Om het Thuiswinkel Keurmerk te mogen voeren dient er aan strenge regels en normen (zie site Thuiswinkel Keurmerk) voldaan te worden. Xgadget voldoet hieraan en mag daarom het keurmerk voeren.