Yordeal v.o.f.

Yordeal was op het moment van bestellen de goedkoopste in de lijst. Na het lezen van de reviews hier, besloten om inderdaad voor deze goedkoopste keuze te gaan, ook al had ik nog nooit van Yordeal gehoord.

De website is strak, overzichtelijk en goed leesbaar opgezet. De lijst van accessoires voor (in mijn geval de Nintendo DS, zwart) is handig en overzichtelijk. Het bestelproces gaat snel & makkelijk. De bevestigingsmails van aanmelden & bestellen zijn duidelijk en snel verstuurd.

Op de site stond 2-7 dagen levertermijn. 2 dagen na bestelling eens gekeken of er al een statuswijziging was. Dit bleek "weergegeven". Wat hier precies mee bedoeld word is me niet helemaal duidelijk. Wel zag ik dat de levertermijn van het produkt ineens 5-15 dagen was, dus even schrikken!

7 dagen na bestelling kreeg ik een nette email met daarin de melding dat het pakketje via TNT Post verstuurd was. 1 dag later stond TNT Post aan de deur. Keurig, maar ik heb me wel 5 dagen afgevraagd wat 'weergegeven' betekende.

Het pakketje zat in een kartonnen doos met keurige "Fragile" stickers. Goed stevig ingepakt, en helemaal compleet inclusief de accessoires. Hoe ze dat hele pakket in dat doosje hebben gekregen is me nog een raadsel, ik heb na uitpakken van de nintendo alles weer terug in de verpakking proberen te stoppen, maar dat lukte niet :P

Ik heb geen ervaring met de aftersales, en verwacht 't ook niet. Alles werkt prima en is helemaal compleet.

Scorekaart voor Yordeal v.o.f.