Hierbij mijn ervaring van CT Systemen.
Op 01.07.09 bestelling gedaan.
1 x SUNBEAM ACRYLIC HTPC CASE UV-B () = €69,00 (leverbaar 1 tot 3 werkdagen)
2 x Aspire 420 Watt WIN-420XSPX 20/24-pin () = €49,90 (leverbaar 1 tot 3 werkdagen)
1 x Revoltec Cold Cathode 10cm Blue Duo (1828) = €8,50 (leverbaar 1 tot 3 werkdagen)
Subtotaal: €127,40
Verzendkosten: €12,95
BTW 19.0%: €20,34
Totaal: €140,35
Direct geld over gemaakt via internet bankieren.
Op 06.07.09 Order status: In behandeling/wachtend op betaling
Op 06.07.09 Mail gestuurd waarom deze status nog op “wachtend op betaling” staat.
Op 06.07.09 Mail gekregen dat de betaling nu binnen is.
Op 08.07.09 mail gekregen dat de 2 voedingen EOL hadden. Direct maar even gebeld en kreeg direct de verkoper er voor. Helaas kon hij voor deze prijs geen redelijke voeding leveren ter vervanging van de Aspire 420. Hier zal ik hem vanavond nog over mailen over een evt. vervangend product.
Ook was de Sunbeam HTPC behuizing niet leverbaar binnen een paar dagen. Dit ging minimaal 3 tot 6 week duren. Hij had nog een show model staan die ik voor dat geld wel mocht kopen inc een voeding en lampen. Hij gaf aan dat de behuizing er nog goed uit zou zien. Ik ging hiermee akkoord. Er was haast bij deze bestelling. Ik had overigens nog meerdere bestelling lopen bij andere webshops die al een paar dagen geleden waren geleverd dus het wachten was op de behuizing.
Op 08.07.09 Een mail gestuurd dat ik graag Thermaltake CL-W0103D AQUABAY M5 TANK (voor hetzelfde geld) als vervanger van de 2 voedingen wou hebben. Deze ook binnen 1 tot 3 werkdagen leverbaar. Hierbij ook de vraag wanneer dit leverbaar was want ik had het idee dat de levetijd indicatie niet echt klopte. Heb hem op dat moment een paar keer proberen te bellen maar zonder succes.
Op 09.07.09 Mail gekregen dat de Thermaltake CL-W0103D AQUABAY M5 TANK voor mij besteld is. Geen reactie over de levertijd.
Op 13.07.09 Mail gestuurd wanneer deze bestelling geleverd word het dat het aardig lang duurde als ik mag uit gaan van de levertijd indicatie.
Op 13.07.09 Mail ontvangen met een korte reactie: “We hopen Thermaltake CL-W0103D AQUABAY M5 TANK deze week binnen te hebben.
Op 13.07.09 Maill gestuurd dat dit me dan te lang gaat duren. Heb hem aangegeven dat ik uitging bij de bestelling van 1 tot 3 werkdagen en geen twee weken. Hier moest een oplossing komen. Hierbij ook de vraag om de producten die al op voorraad waren te sturen. Hierbij zal ik 12,95euro extra over maken.
Op 13.07.09 mail gekregen dan de kast zoals gezegd gereed stond voor verzending en de Thermaltake CL-W0103D AQUABAY M5 TANK besteld moest worden.
Op 13.07.09 Een mail gestuurd met nadruk op zijn levertijden die op zijn website stonden. Ook weer de vraag of ik 12.95euro extra kon overmaken voor een snelle levering van de producten die wel op voorraad waren.
Op 14.07.09 Mail gekregen dat, zoals ik al vernomen had de importeur de levertijd niet gehaald heeft. Hij ging akkoord met het extra overmaken van verzend kosten voor snelle levering van de producten die op voorraad waren. Ook zal hij als de Thermaltake CL-W0103D AQUABAY M5 TANK binnen was en de behuizing nog niet de deur uit was de 12,95euro terug boeken.
Op 14.07.09 Mail gestuurd met bijlage van print screen van de online betaling. Met hoop op een snelle levering.
Op 17.07.09 Mail gestuurd dat er nog niks is geleverd en graag eens een product wil hem wou zien.
Op 17.09.09 Een half geautomatiseerde mail gekregen met als volgt: Oder/verzonden.
Op 18.09.09 De kast binnen gekregen. Waar ik eerlijk gezegd niet had verwachten. Na al die mailtjes en problemen over levering.
Na het openmaken van een Zico ZX verpakking was ik diep teleur gesteld.Dit was compleet NIET wat ik verwacht had. Het is een Revoltec Midi tower. Ik had hier een Sunbeam HTPC verwacht. Het product was niet compleet. Er miste fanguards. Ook zaten er geen afstandhoudertjes bij voor het zijpaneel en moederbord. Ook miste er 1 2.5inc en 3.25inc paneeltje. Hierbij waren er ook geen dopjes bij geleverd die de paneeltjes op zijn plaats moet houden. Ook plakte de kast op sommige plekken, dit omdat er stickers waren verwijderd en het plak is blijven zitten. Er zit totaal geen enkele schroef bij om hardware aan de behuizing vast te maken. Kortom, een behuizing die ik persoonlijk direct in de container had gegooid als het niet meer in gebruik was.
Op 18.09.09 direct een mail gestuurd:
Beste Richard,
Wat heeft u me nu geleverd? Ik heb u betaald voor een nieuwe behuizing. Ging akkoord met een showmodel die er nog GOED uit zou zien (volgens u), maar dat betekend niet dat ik belang heb bij een product waar de helft van de onderdelen missen. De kast die ik besteld had is een HTPC. Dit is een midi tower. Ik mis 1 front panel van 2.5 en 1 3.25inc, ook zijn hier geen dopjes meer bij om die panelen vast te maken. De bijbehorende aftandschroefjes voor het moederbord en zijpaneel missen ook. De ventilator roosters die erbij geleverd waren bij aanschaf missen ook. De kast zit onder de vlekken, plak van stickers die eraf gehaald zijn. Dit had u op ze minst kunnen schoonmaken voordat u het aan mij verkocht. Dat u dit durf op te sturen en aan te telefoon kunt zeggen dat u wel een show room modelletje had liggen als VERVANGER. Hier ga ik niet mee akkoord en dat snapt u zelf ook wel.
Wat betreft het M2 waterkoeling. Ik geef u tot woensdag om het te leveren. Dan heeft u 3 week de tijd gehad om mijn order in orde te maken.
Het totale bedrag van mijn order was 140.35 waarbij 12.95 extra is overgemaakt voor een "snelle" leververing van de behuizing.
Mocht u het niet kunnen leveren voor aankomende woensdag 22.07.'09 dan wens ik mijn 140,35euro binnen 3 week retour te hebben op rekening nummer: xxxxxxxxx tnv. xxxxxxxx in xxxxxxxxx. De behuizing word maandag aangetekend retour gestuurd.
Indien het vloeistof koeling setje wel geleverd word met de Revoltec Cold Cathode 10cm Blue Duo dan wens ik mijn 69,00euro binnen 3 week retour te hebben op rekening nummer: xxxxxxxxx tnv. xxxxxxxxx in xxxxxxxxxx.
M Hogenberg
Ik hoop op een goede after Sale. Dan kan ik ergens nog een positieve draai aan deze webwinkel ervaring geven.
Tot op heden nog geen reactie terug van de verkoper. Deze winkel geeft mij een beetje het idee dat deze beste man zijn webwinkeltje er een beetje bij heeft als een extra bijverdienst zonder moeite te doen voor enig klant tevredenheid of snelle levering. Ik moet wel zeggen dat ik redelijk snel mailtjes terug kreeg als ik vragen of opmerkingen over mijn bestelling had. Deze werden dan helaas niet helemaal goed beantwoord maar een reactie was er redelijk snel. Op verschillende dagen en tijden heb ik deze winkel proberen te bellen maar heb na ongeveerd 30 x bellen, verdeeld over verschillende dagen de verkoper maar 1 keer aan de lijn gehad.
Op 27.07.09 een persoonlijk telefoontje ontvangen van heer Helfrich. Hierbij gaf hij aan dat ivm. een communicatie fout het niet op de website was aangegeven dat heer Helfrich een week op vakantie zou gaan. De retour zending van de behuizing is geaccepteerd en ik kreeg hiervoor zijn ecxusses dat het zo is gelopen. Helfrich wist niet dat het om een HTCP behuizing ging. Het geld zou zo snel mogelijk worden terug geboekt. De andere producten waren wel binnen maar ik had hier geen belang meer bij ivm. het bestellen van behuizing en WC bij een andere leverancier.
Op 28.07.09 Een half geautomatiseerd mailtje ontvangen dat het geld is overgemaakt op mijn rekening nummer.
Op 29.09.09 Geld op mijn rekening.
Hierbij toch een goeie aftersale gekregen.