MP3spelers.nl

Ik wilde graag de Cowon S9 16 GB Black hebben. Hier in de stad was hij nergens op voorraad en ook niet snel leverbaar, daarom ging ik op zoek naar een webshop. De website van mp3spelers.nl had ik wel vaker bezocht en dat was de eerste waar ik aan dacht.

De site is duidelijk opgezet. Als de gezochte speler niet op de voorpagina staat, bij de populairste spelers, heb je hem na een paar klikken wel gevonden. De site is naar mijn mening erg intuïtief en gebruikersvriendelijk. Als je een speler bekijkt, worden de beschikbare accessoires erbij getoond. Ook qua accessoires hebben ze een zeer compleet assortiment.

De prijs was beter dan hier in de stad en omdat de shop redelijk op de route ligt tussen mijn huis en mijn werk, besloot ik hem te bestellen en zelf op te halen. (Dan vind ik makkelijker dan opsturen, geen gedoe met pakketjes en ik ben overdag toch niet thuis.)

's nachts had ik hem besteld voordat ik naar bed ging. Direct kreeg ik een bevestiging in de mail met een duidelijke samenvatting van de bestelling. In de mail wordt ook aangeven dat er geen mogelijkheid is tot pinnen, maar dat vind ik geen probleem. 's ochtends vroeg belde ik wanneer ik hem zou kunnen ophalen. Er moet namelijk een afspraak worden gemaakt als je wilt ophalen. Het is tenslotte een webwinkel en geen 'gewone' winkel.

De speler was niet op voorraad maar werd óf dezelfde, óf de volgende dag verwacht. Hij stelde voor om me daar 's middags over terug te bellen. Zoals beloofd werd ik 's middags netjes teruggebeld: hij was al binnen! Dus ik kon hem de volgende dag meteen ophalen. Hulde.

Bij het ophalen maakte de medewerker een kundige indruk. Hij kende de features van het produkt goed en wist ook te vertellen wat voor extra software er beschikbaar was (skins, interfaces, flash games, etc) en waar ik dat kon vinden op de Cowon-website.

Al met al ben ik zeer tevreden. Als ik extra accessoires nodig heb, of op termijn een nieuwe MP3-speler, zal ik zeker opnieuw bij deze winkel kijken.

nvt, heb het produkt opgehaald.

nvt, het produkt werkt goed dus nog geen aftersales nodig.

Scorekaart voor MP3spelers.nl