Zeer slecht ervaring met deze zaak en nu blijkt vele anderen met mij. Mijn advies, koop niet bij 4AllClients.com.
Ik heb op 27 mei een Sony Memory Stick Pro-HG Duo 16GB (MSHX16G) besteld. De website gaf aan dat de memory stick binnen 2 a 3 dagen geleverd kon worden. Ik heb de memory stick meteen ca. 105 euro via iDeal betaald. Op de website wordt de mogelijkheid aangeboden de statsu van de bestelde artiklen te volgen. Tot mijn verbazing zag ik dat de afleverdatum automatisch meeloopt met de dag waarop men de status opvraagd, er zit elke keer weer 2 of 3 dagen tussen.
Na 2 weken wachten was ik het zat en heb getracht het bedrijf via hun service lijn (0,45 per minuut) te bellen.
De eerste keer had ik 4 wachtende voor me en toen ik eindelijk aan de beurt was na ca. 15 minuten en werd door geschakeld, werd de telefoonverbinding verbroken !
De tweede keer had ik 3 wachtenden voor me en naar dat ik werd doorgeschakeld kreeg ik via een opname te horen dat de wachttijd nog ruim 20 minuten zou zijn en dat ik het beter later nog eens kon proberen. De verbinding werd wederom verbroken. Bijelkaar zal ik zo'n 30 minuten aan de lijn hebben gezeten zonder resultaat, maar wel mijn geld kwijt. Lekker snel verdien indien ze al hun klanten zo behandelen.
Heb vervolgens toen een klacht ingediend via hun website met de mededeling dat ik mijn bestelling wilde annuleren en mijn ger terug wilde . De volgende dag kreeg ik een mailtje terug dat het bestelde artikel toevallig werd verwacht en binnen 2 dagen zou worden geleverd. Daar ik de memory stick toch graag wilde hebben heb ik ze de voordeel van de twijfel gegeven en nog 2 weken gewacht. Je raad het natuurlijk al, er werd niet geleverd en de afleverdatum van mijn bestelling loopt netjes 2 a 3 dagen vooruit op de datum waarop met de status checkt.
Heb vervolgens nogmaals een klacht via hun website ingediend op 26 juni en op 29 juni een bevestiging ontvangen van 4AllClients.com dat mijn geld binnen 2 a 3 dagen teruggestort zou worden. Maar hier begint het spelletje opnieuw, datum waarop het geld teruggeboekt gaat worden loopt weer steeds 2 tot 3 dagen vooruit op de huidige datum.
Heb opnieuw gemaild en krijg vervolgens netjes de meldig terug dat er een wettelijk termijn van 30 dagen bestaat om het geld terug te storten. Wanneer het bedrag is teruggeboekt, ontvangt ik automatisch een e-mailbericht ter bevestiging.
Geen artikel ontvangen en mijn geld moet ik ook nog terug zien te krijgen. Tot op heden geen geld en geen teken van 4AllClients.com .
KlantenserviceIk wordt aan het lijntje gehouden. 4AllClients.com is telefonisch niet bereikbaar en mailtjes worden pas na een paar dagen beantwoordt.