Iwonatec GmbH

De website is overzichtelijk. De nederlandse vertaling of de manier waarop categorieen ingedeeld zijn is hier en daar even zoeken. met name rubrieken die niet dvd +r of dvd -r zijn. Maar Iwona is niet de enige die hier moeite mee heeft. Meestal kom je vrij snel bij de dingen die nodig zijn. De informatie is meestal adequaat en volledig. Ook zijn afbeeldingen beschikbaar en is er ruimte voor reviews. Van bestellingen wordt een bevestiging per mail verzonden in pdf. De prijzen zijn scherp. Bij kleinere bedragen zijn de verzendkosten wat aan de hoge kant, maar met het prijsverschil kan je al snel een voordeel hebben. Verder verkoopt Iwona veel aardige producten die je bij andere leveranciers minder makkelijk vindt, en goedkoop. Bijvoorbeeld de goudkleurige dvd dozen, die ook nog relatief goedkoop zijn.

De verzending was erg snel! De zending is voldoende verpakt maar niet overdadig. In mijn geval was het een nogal grote en zware doos, die door TNT niet al te netjes behandeld was waardoor twee dvd 6 -dozen onderin de doos beschadigd raakten. Ik zou eigenlijk niet exact weten hoe in dit geval te handelen als de beschadiging ernstig was. Is TNT dan aansprakelijk? Verzekering? Enfin zending gewoon geaccepteerd en de twee beschadigde dozen zijn later door Iwona vergoed!

Hoewel hier verontrustende geluiden waren over de aftersales, vond ik deze in mijn geval heel netjes afgehandeld. Een verkeerd geleverd artikel evenals twee tijdens transport beschadigde dozen werden vergoed. Ik kon kiezen tussen creditering of verrekening. Het was enkele dagen later bijgeschreven. De kwaliteit van de dozen en schijven is verder goed tot zeer goed.

Scorekaart voor Iwonatec GmbH