Ik heb al vaker spullen bij dimplus besteld maar dit is de eerste keer dat ik een shopreview schrijf. Ik kwam er een jaar geleden bij terecht toen ze daar heel goedkoop xbox360 pakketten aanboden. Sindsdien heb ik er een aantal keren wat besteld omdat ik het een prettige webwinkel vind. De website kan misschien wat overzichtelijker maar dat mag de pret niet drukken. Je kan gewoon vinden wat je wilt vinden. Voorraadindicatie is vrijwel altijd up to date en duidelijk en het bestellen gaat makkelijke en snel. Ik heb het laatste spel met iDeal betaald en omdat het op voorraad was werd het diezelfde dag nog verzonden. Toppie dus.
VerzendingGewoon zoals het hoort. Geen op of aanmerkingen. De dag nadat ik het spel besteld had kreeg ik het binnen in een bubbeltjes envelop via de reguliere post. Verzendkosten bij deze webwinkel zijn niet hoog (2,95) en als je boven een bepaald bedrag koopt is het zelfs gratis! Chapeau!
KlantenserviceIk moest tot de ontdekking komen dat ik misselijk werd van het spel dat ik heb besteld. Dus ik mailde of ik het spel kon ruilen. Tien minuten later kreeg ik een mailtje met instructies van hoe ik het spel terug moest sturen. De dag daarna heb ik het spel terug gestuurd en weer de dag daarna kreeg ik een mailtje dat hetgeen waarvoor ik het spel wilde ruilen binnen een week naar mij toegestuurd zou worden. Dit wist ik van tevoren want de voorraadindicatie van dat spel stond op 1-5 werkdagen. 4 werkdagen erna kreeg ik een mail dat het spel aangekomen was. Toen stond er op de website dat ik nog moest betalen maar na een mailtje werd dit gelijk gecorrigeerd en morgen komt het spel binnen. Er wordt altijd vriendelijk en snel op je mails gereageerd, wat je niet van elke webwinkel kan zeggen. Ga zo door Dimension Plus!