Ik lees dat anderen de site niet heel overzichtelijk vinden, maar ik kan het prima op hun site vinden! Als je in de pricewatch klikt op de artikellink, kom je direct op de goede pagina uit. Dat werkt super, en zou ik graag bij alle shops willen zien! Yordeal heeft genoeg (technische)informatie over haar producten op hun website staan, en shoppen gaat makkelijk met iDeal. Je kunt verder op alle manieren betalen, ook met PayPal.
Je krijgt keurig een welkomsbericht, daarna een bevestiging en tot slot nog een bevestiging van betaling! Voor de rest word je goed op de hoogte gehouden van de vorderingen van je bestelling.
Ik heb GEEN telefonisch contact met ze gehad, maar wel een mail gestuurd omdat het langer duurde dan op de site vermeld stond. Ik krijg daar binnen 24 uur antwoord op. Netjes.
De prijzen van Yordeal zijn gewoon goed te noemen! Met de producten die ze in hun assortiment hebben zijn ze meestal goedkoper dan de concurent. Geheugenkaartjes worden ook gewoon per post verstuurd, wat dus gewoon door je brievendus kan, en voordeliger is.
Helaas helaas.. ze waren wél 6 dagen te laat (op de website stond 2-7 dagen vermeld) en uiteindelijk duurde het 13 dagen. Daarvan heb ik overigens GEEN mail van ontvangen dat het wat langer zou duren, maar goed. Ik heb rustig afgewacht.
Alles werd keurig bezorgd, en de doos van de AKG 518 DJ zat in een andere kartonnendoos, keurig met pakbon, en factuur in de binnenkant. Helaas geen Track&Trace of dergelijke, maar dat heeft de verzendkosten wel weer laag gehouden (4,95)
(Nog) geen ervaring mee. Alles werkt tot behoren.