Caseking

Hallo,

Ik heb dinsdag 16 juni een behuizing: Xigmatek midgard gekocht bij caseking.de. Die heb ik hier besteld omdat deze behuizing tot nu toe nog niet in nederland verkrijgbaar was.

Ik kwam op deze site terecht via een productrieview over deze kast door iemand hier op tweakers.net

- Die dinsdag middag de bestelling geplaatst.
- Direct daarna mailtje ontvangen dat de bestelling was geaccepteerd en dat ik het totaal bedrag over kon maken.
- Dinsdag avond nog het totaalbedrag overgemaakt via de rabobank. Je krijgt netjes een IBAN nummer via de mail. Erg overzichterlijk en gemakkelijk om over te maken.
- Bij deze online shop krijg je geen betaalbevestiging via de mail. Dat is wel verwarrend ik ben dat met nederlandse online shops wel gewend.
- Na 2 dagen niks gehoord te hebben kreeg ik op vrijdag het mailtje binnen van caseking dat mijn pakket was verzonden en binnen 3 werkdagen moest aankomen in nederland. Ook kreeg ik in dit mailtje een ordernummer zodat ik het pakket kon volgen via GLS.
- Vervolgens Zaterdag,Zondag,Maandag niks gehoord. Ik heb zelf ook niet de procedures gevolgd via GLS omdat dit wat onduidelijk was door het duits, nu kon je dat wel instellen in het engels op die site. Maar daar werd ik nog niet veel wijzer van. Persoonlijk iets dus.
- Dinsdag precies een week na de bestelling kreeg ik rond half 6 smiddag's een groote doos binnen met stickers van Caseking.

Scorekaart voor Caseking