Op de 30 mei had ik besloten om de Logitech Z-5500 speakerset te bestellen via de webshop van computerwebstore. De website ziet er overzichtelijk uit en de voorraad indicator blijkt actueel te zijn. Want nadat ik m'n bestelling had geplaatst en ik kreeg een bevestiging mail terug bleek de voorraad indicator idd up-to-date te zijn .
Dit had ik niet gelezen, dus ik wachtte nog vrolijk op een mail dat ik de bestelling kon komen ophalen, terwijl ik direct een afspraak had kunnen maken om deze op te halen xD.[message]Computerwebstore.nl[/message]Alle op de website vermelde artikelen zijn in eigen magazijn uit eigen voorraad beschikbaar. Levering kan dus direct plaatsvinden middels afhalen of verzending
Op de site stond ook netjes vermeld dat de doos open is geweest, maar dat deze wel in de originele verpakking zat. Verzending
Opgehaald!
KlantenserviceNadat ik de Z-5500 had opgehaald, was ik net als een klein kind die nieuwe speelgoed krijgt. Zo zal het wel met meerdere tweakers zijn . Maar toen ik deze eenmaal had aangesloten, bleek 1 speaker het niet te doen! Dus deze weer terug gebracht, wat bleek nou, dat een paar pinnetjes waren verbogen van de subwoofer (waar men de console op aansluit ). Dus ik was waarschijnlijk hardhandig bezig geweest! Maar deze hebben ze opgelost.
Hier wil ik wel nog een keer bestellen. Het enige min punt (imo) is dat hun assortiment niet zo breed is als azerty/alternate etc. Maar de service compenseert dat.