Was op zoek naar vloeistof + swaps om mijn sensor van mijn digitale camera te reinigen. Ik kwam terecht bij deze winkel en besloot een bestelling te plaatsen.
Na de bestelling welke ik overgens betaalde met iDEAL kreeg ik geen bevestiging niets. Ik moest zelf mailen of het allemaal goed aan was gekomen. Opmerkelijk was dat de afzender de eigen URL van de website zelfs verkeerd onder de mail zette..
Ik betaalde 6.25 voor een verzending. De volgende werkdag werd het pakketje verstuurd en een dag later kreeg ik hem aan.
Tot mijn verbazing was het geen pakketje van 6.25 maar een bus envelopje (bubbelenvelop) van 1.80 verzendkosten.
Hierop besloot ik contact op te nemen met het bedrijf waarom ik 6.25 moest betalen, maar de heren van CameraKoning voelen zich waarschijnlijk te goed om hierop te reageren.
Een waarschuwing dus voor iedereen die hier besteld.
De producten waren goed, maar het bedrijf reageert niet op emails mbt verzendkosten. Pas op als u hier gaat kopen.
Achteraf contact opgenomen met QShops waarna het bedrijf wel reageerde. Ik heb netjes de gehele verzendkosten terug gekregen!