Geheugen.com

Helaas slechte ervaringen met deze webshop. Het begon al met de bestelling zelf. Er werd gezegd dat de verzending gratis was, maar toen er betaald moest worden werden er echter gewoon 95ct portokosten gerekend (ex BTW). Aangezien het geheugen in een gewone bubbeltjesenvelop zonder track&trace wordt verzonden, is dat dus een kat in de zak.

Hier ben ik ook erg ontevreden over. bij de bestelling werd de leverdatum aangegeven als 16-4, wat niet onredelijk lijkt. Enkele dagen later keek ik op de site en zag ik dat de status op 'verzonden' stond met als verzenddatum 10-4. Vervolgens ontvang ik niets, en verstrijkt de aangegeven leverdatum. Omdat de zending per reguliere post is verzonden maak ik me zorgen en vraag om een statusupdate op de 19e. Omdat ik 19 en 20 niks terug hoor bestel ik hetzelfde geheugen de 21e maar ergens anders, ik zit met een te halen deadline. Ook stuur ik een mail dat ik de bestelling wil annuleren. Vlak daarna krijg ik bericht dat er verzonden is, en vervolgens een excuusmail dat mijn annulereing en de verzending elkaar hebben gekruisd en blablabla.

Omdat het geheugen uiteindelijk toch is aangekomen en wél werkte geef ik hier 'slecht' in plaats van 'zeer slecht'. Maar terugkomen doe ik niet meer hier.

Scorekaart voor Geheugen.com